Tatoeages voor zussen en broers (2024)

Tatoeages voor zussen en broers (1)

Als er symbolische tatoeages zijn, is een van de tatoeages die de meeste aandacht kunnen trekken ongetwijfeld de tatoeage van de broers en zussen. Als je een broer of zus hebt, heb je misschien een hele sterke band met hem / haar en dat is normaal… je bent samen opgegroeid. Als u meer dan één broer of zus heeft, is de band misschien net zo sterk met hen allemaal of met sommigen meer dan met anderen.

Maar hoeveel broers en zussen je ook hebt, het gaat erom dat als je band erg sterk is, het waarschijnlijk is dat het idee om dezelfde tatoeage bij elkaar te krijgen elke dag sterker wordt. De broer of zusrelatie is een relatie die gedurende het hele leven moet worden verzorgd, want er zal een tijd komen dat alleen jij de directe bloedfamilie bent die op aarde achterblijft.

De band van broers en zussen

Tatoeages voor zussen en broers (2)

Hoewel het waar is dat de band tussen broers en zussen gemakkelijk te bereiken is, omdat deze ontstaat wanneer de ouders zich zorgen maken dat twee of meer broers en zussen een goede band met elkaar kunnen hebben. Maar we moeten ook met iets anders rekening houden, en dat is dat veel mensen met of zonder broers en zussen een dergelijke band hebben met andere mensen die niet hun echte broers en zussen zijn, maar die hun ervaringen hebben hen een emotionele band gegeven zo sterk dat het kan worden vergeleken met de band die broers en zussen voelen in een goed verzorgde relatie.

Het hebben van broers en zussen is een zeer sterke verbintenis die moeilijk te verbreken is - zolang je maar over strategieën en sociale en emotionele vaardigheden beschikt die ervoor zorgen dat de relatie na verloop van tijd sterk blijft. De rol van de broers is om er te zijn voor het goede en voor het slechte ... in principe zullen de broers nooit falen, wat er ook gebeurt. Voor velen hebben familie en bloed voorrang op al het andere.

Een tatoeage om broederlijke liefde te tonen

Sommige mensen willen op de een of andere manier de ware en onvoorwaardelijke liefde markeren die ze voor een ander voelen, of het nu een broer of zus is of iemand die zich een broer / zus voelt. Het is een manier om symbolische tatoeages te hebben die ze voor altijd op een duidelijke manier zullen verenigen en iedereen zal het kunnen zien.

Het is waar dat de vereniging door bloed iets natuurlijks is, maar de vereniging van een tatoeage zal nooit worden vergeten met de persoon die je aan je zijde hebt. Als je het gevoel hebt dat iemand je broer is maar hij is dat niet, dan raad ik je aan goed na te denken of je echt die tatoeage bij die persoon wilt krijgen. Het is hetzelfde dat gebeurt met koppels, je kunt vandaag van hem houden, maar het is niet bekend wat er in de toekomst kan gebeuren ... en hoewel een bloedband moeilijk te verbreken is, is de emotionele band met een andere persoon gemakkelijker te verbreken. Hoewel het u nu kost, gelooft u deze realiteit.

Onthoud dat een tatoeage je altijd zal begeleiden tijdens je leven. Dus als je je liefde voor die persoon wilt tonen, denk er dan over na voordat de tattoo-artiest zijn inkt op je huid aanbrengt.

Symbolische tatoeages met broers en zussen

Tatoeages voor zussen en broers (3)

Symbolische tatoeages zijn iets heel persoonlijks waar je rekening mee moet houden om het tattoo-symbool te kiezen dat echt iets zegt voor jou en je broer / zus / s.

Het kan een symbolische zin zijn die jullie beiden dezelfde herinnering geeft, een zin die de relatie definieert die je hebt als broer, een tekening, een woord, een symbool ... of een ander element dat je aan elkaar doet denken met kijk maar naar de tatoeage. Dit zorgt ervoor dat elke keer dat je naar de tatoeage kijkt, er goede gevoelens bij je worden opgewekt.

Tatoeages tussen broers en zussen is een symbolische tatoeage die echt verder gaat dan de rede, omdat het iets vertegenwoordigt dat voor jullie beiden heel belangrijk is. Tatoeages tussen broers en zussen laten de affectieve band zien die er tussen twee of meer mensen bestaat.

Enkele ideeën voor tatoeages tussen broers en zussen

Tatoeages voor zussen en broers (4)

Tatoeages kunnen groter of kleiner zijn, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. In die zin is het erg belangrijk dat je samen nadenkt over de maat en de plaats om de tatoeage te krijgen. Er zijn broers die er de voorkeur aan geven dat het een tatoeage is van dezelfde grootte en op dezelfde plaats op het lichaam en anderen dat deze details hen een beetje hetzelfde geven en die liever een tatoeage hebben die voor iedereen hetzelfde is, maar dat iedereen de maat kiest en plaats van het lichaam, zodat iedereen zich meer op zijn gemak zal voelen met zijn nieuwe tatoeage.

Een klein symbool

Een klein symbool kan alles zijn dat u herinnert aan de band tussen broers en zussen die u hebt. Het kan een hart zijn, een pijl, een wolk, een zon, een familiesymbool ... het hangt af van wat je wilt bereiken en wat je wilt dat het op je overbrengt.

Een puzzel

Het tatoeëren van een puzzel is een ideale manier om te laten zien dat je hetzelfde beeld bent, maar dat je twee verschillende mensen bent. Dit betekent dat jullie allebei - of jullie allemaal - elkaar heel goed begrijpen en dat je broederlijke liefde erg sterk is.

Een gelijkwaardig schrijven

Als je een tatoeage wilt tatoeëren die een zin of een woord bevat, raad ik jullie allemaal aan om dezelfde kalligrafie te kiezen om te tatoeëren en dat deze precies hetzelfde blijft. Bovendien, als je dezelfde tattoo-artiest kunt krijgen om jullie allemaal te tatoeëren, zou het ideaal zijn, want op deze manier kun je ervoor zorgen dat hij echt hetzelfde werk bij jullie allemaal zal doen.

Heb je een broer of zus of meer dan één waar je veel van houdt? Zo erg zelfs dat het u ontbreekt aan woorden om het te beschrijven? Dan vind je de selectie tatoeages die je in dit artikel vindt misschien leuk. Op deze manier kunt u degene vinden die u het leukst vindt of, zo niet, je inspireren om nog een tatoeage te krijgen die je echt allemaal leuk vindt. Onthoud dat de tatoeage voor iedereen symbolisch moet zijn en dit betekent dat iedereen het eens moet zijn over elk aspect van het kiezen van de tatoeage. Heeft u al een idee? Als je een tatoeage hebt met je broer / zus of broers / zussen, aarzel dan niet om ons een afbeelding te sturen en ons te vertellen wat het voor jou betekent!


Tatoeages voor zussen en broers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5954

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.