Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (2024)

Zussen krijgen vaak bijpassende tatoeages als symbool van hun speciale band. Sommigen kiezen voor bijpassende ontwerpen en krijgen exact dezelfde inkt. Anderen gaan half en half, met behulp van een onvolledig beeld dat de andere zuster perfectioneert en afsluit.

Alle ontwerpen verbeelden je diepe banden met elkaar. Ze kunnen ook symbool staan voor weerstand, steun of de persoonlijke verschillen die jullie beiden uniek maken in jullie eeuwige band.

We hebben enkele van de beste en meest creatieve ideeën voor je verzameld om je tatoeage met je broer of zus te plannen.

Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (1)

Ontwerpideeën

De mogelijkheden voor zustertattoos zijn oneindig, net als je verbinding tussen elkaar. Je kunt ervoor kiezen om bijpassende tatoeages te gebruiken (ideaal voor meerdere zussen) of half en half gaan om te symboliseren hoe je elkaar voltooit.

Zelfs bijpassende tatoeages hoeven niet precies hetzelfde te zijn. Je kunt verschillende kleuren of licht gewijzigde afbeeldingen gebruiken om je uniekheid in de relatie weer te geven. Zolang de stijlen vergelijkbaar zijn, heb je genoeg verbinding tussen hen.

Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire ontwerpen van zustertattoos.

Hart

Het hart is een van de meest klassieke en populaire ontwerpen, en dat is niet voor niets. Er kan geen eenvoudigere manier zijn om je liefde en waardering voor een andere persoon te tonen dan met een harttattoo. Voor zusters kan een basishart voldoende zijn om je speciale verbintenis te herinneren.

Oneindigheidssymbool

Dit symbool is een geweldige manier om de onbreekbare band tussen zusters te markeren. Het eenvoudige getal acht op zijn kant kan worden toegevoegd aan elk deel van je lichaam en vrijwel in elke mogelijke maat. Het kan ook gewoon een eenvoudige zwarte lijn zijn of een lijn versierd met andere elementen, zoals bloemen of sterren.

Sterren en sterrenbeelden

Sterren zijn een andere subtiele symboliek die je op je tatoeage kunt toepassen. Je kunt het aantal sterren gebruiken dat je familie vertegenwoordigt, of de sterrenbeelden die overeenkomen met je sterrenbeelden. Wat dacht je van de Pleiaden, een sterrenbeeld dat ook bekend staat als de Zeven Zusters, om je speciale relatie te markeren?

Zon en Maan

Het gebruik van de zon en de maan in je tat is een uitstekende manier om de manier te markeren waarop je je zus voltooit. Dag en nacht volgen elkaar onvermijdelijk op, altijd verbonden, net zoals jij en je zus er altijd voor elkaar zijn. U kunt deze ontwerpen in veel verschillende stijlen, maten en kleuren proberen.

Citaat

Citaten zijn een populaire optie voor zustertattoos. Je kunt je favoriete gedicht of lied gebruiken en ze matchend of continu maken. Stel je een citaat voor dat begint om je pols en wordt voltooid op dat van je zus, als een teken van je alliantie.

Hartslag

Hartslagtattoos worden vaak gekozen door mensen die het leven willen vieren. Ze zijn ook de optie voor veel mensen die hun liefde voor iemand anders, een broer of zus of partner willen tonen. Probeer de naam of verjaardag van je zus aan het einde van de hartslaglijn toe te voegen voor nog meer symboliek.

Meetkundig

Deze optie is geweldig voor mensen die iets abstracters willen. Als er meer dan twee zussen zijn, kunt u de vorm dienovereenkomstig kiezen. Een driehoek kan drie zussen voorstellen.

Als er twee zussen zijn, kun je zelfs je ouders erbij betrekken en er een vierkant van maken. Je hebt het extra voordeel dat je balans en harmonie symboliseert.

U kunt ook een reeks geometrische vormen gebruiken en symboliek toevoegen door een van hen zwart te maken. Denk aan een reeks cirkels in lijn en vul met kleur degene die overeenkomt met elke zuster.

Bloemen

Bloemen zijn waarschijnlijk het meest populaire ontwerp voor zussen. Laat ze precies op elkaar passen, of kies kleuren of stijlen die net even anders zijn. Een rozenknop kan het kleine zusje symboliseren en een later in de bloei vertegenwoordigt de oudere een van de twee. U kunt zelfs tekst of een hartslaglijn langs de stam toevoegen.

Een andere optie is om half en half te gaan. Dit ontwerp is het beste in plaatsingen zoals de voet, waar de rand op natuurlijke wijze verdwijnt en een halve bloem er niet vreemd uitziet.

Russische Pop

Een Russische pop past vooral goed bij grotere groepen zussen, omdat je genoeg nodig hebt om de continuïteit echt in beeld te brengen. De kleinere pop is voor het kleine zusje en de grotere voor de oudere leden van het gezin.

Persoonlijk symbool

Als je niet overtuigd bent van een van de bovenstaande, waarom probeer je dan niet je eigen symbool te maken? Je kunt samen een gestileerde versie van de initialen van jou en je zus maken, of de achternaam van je familie mengen. De betekenis van deze tatoeage is 100 procent gepersonaliseerd en uniek voor jou.

Kompas

Een kompas zal je altijd helpen je weg te vinden, zelfs als de senet als ruw. Als je relatie met je zus je door dik en dun leidt, is dit een eenvoudig symbool voor je band.

U kunt het kompas tekenen als een 3D-object of gewoon pijlen gebruiken om de richtingen te markeren. Voeg je initialen toe in plaats van de hoofdrichtingen om de inkt echt te personaliseren.

Kaarten of coördinaten

Is er een plek in de wereld die een belangrijke betekenis heeft voor jou en je zus? Wat dacht je ervan om het op je huid te stempelen om altijd een herinnering bij je te dragen? Deze plek kan ergens zijn waar je samen hebt gereisd, je geboorteplaats of die van je ouders.

Coördinaten zijn een andere manier om deze verbinding met een specifieke plaats weer te geven. Het leuke aan hen is dat ze een beetje geheimzinnig zijn. Niemand zal op het eerste gezicht kunnen bepalen naar welke plaats je verwijst.

“Zuster”

Een andere klassieke tatoeage voor zussen is gewoon het tatoeëren van het woord. Als er een familie-erfgoed uit een ander land is, kun je proberen het in die taal te schrijven.

Sommigen gebruiken graag de woorden “grote zus” of “kleine zus” om de tatoeage nog meer te personaliseren.

De verjaardag van je zus

Dit is een andere populaire herinnering aan je speciale band – en het helpt je ervoor te zorgen dat je niet vergeet om je zus een cadeau te kopen.

Sleutels

Een sleutel is een gebruikelijke manier om de loyaliteit en verbinding die je voor elkaar hebt te symboliseren. Het tekenen van een set sleutels kan een goede optie zijn voor grotere groepen broers en zussen. Ze symboliseren de manier waarop je de sleutel tot elkaars geheimen in handen hebt.

Uw favoriete dier of huisdier

Als je altijd een favoriet dier hebt gedeeld, vind je dit tattoo-idee misschien leuk. Het kan een generiek dier zijn of een dier dat je doet denken aan een geliefd huisdier.

Je kunt ook een dier gebruiken dat vriendschap of loyaliteit symboliseert, zoals een wolf of een olifant. Leeuwen en beren daarentegen symboliseren kracht en bescherming. Als je altijd elkaars pantser bent, kunnen deze een interessante tattoo-optie zijn.

Kleurideeën

De kleurencombinaties voor zustertattoos zijn net zo gevarieerd als de ontwerpen. Namen, cijfers of aanhalingstekens zijn meestal het meest leesbaar als ze helemaal zwart zijn, terwijl harten vaak worden geassocieerd met rood.

Bloemen behoren meestal tot de meer kleurrijke opties, maar je kunt experimenteren door voor elke zus verschillende kleuren te hebben. Als je wat leven wilt toevoegen aan eenvoudige symbolen, probeer ze dan te vormen uit bloemen van verschillende kleuren.

Gemeenschappelijke plaatsingen

De perfecte tatoeage hangt ook af van het vinden van de juiste plek waar ieder van jullie dol op zal zijn. Het kan lastig zijn tussen zussen, maar als je het er niet mee eens bent, maak je er dan niet te veel zorgen over. Zolang je ze samen ontwerpt, zullen je zus tatoeages een voldoende grote verbinding tussen jullie laten zien.

Hier zijn enkele van uw opties.

Handen

De meest voorkomende zuster tattoo gebieden zijn de handen, de binnenkant van de pols en de onderarm. De meeste mensen houden ervan om deze tats te hebben als een altijd aanwezige, delicate herinnering aan hun geliefde broer of zus. Op de pols kun je je inkt zien wanneer je maar wilt, maar het is niet altijd zichtbaar voor anderen.

Voeten en enkels

De voeten en enkels zijn een andere veel voorkomende plaatsing voor delicate tatoeages. Ze zijn geweldig voor citaten, hartslagen en een aantal andere kleine kunstwerken.

Schouders en rug

Veel zussen kiezen ook voor de schouders en de bovenrug, vooral als de tatoeage iets groter is. Dit zijn geweldige plekken voor bloemen, vogels en andere dieren. Kaarten en kompassen, evenals het oneindigheidssymbool, zien er ook goed uit in deze grotere gebieden.

Beste Zus Tattoos

Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (2)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (3)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (4)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (5)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (6)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (7)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (8)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (9)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (10)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (11)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (12)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (13)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (14)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (15)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (16)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (17)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (18)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (19)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (20)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (21)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (22)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (23)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (24)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (25)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (26)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (27)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (28)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (29)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (30)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (31)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (32)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (33)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (34)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (35)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (36)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (37)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (38)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (39)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (40)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (41)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (42)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (43)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (44)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (45)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (46)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (47)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (48)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (49)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (50)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (51)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (52)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (53)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (54)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (55)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (56)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (57)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (58)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (59)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (60)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (61)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (62)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (63)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (64)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (65)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (66)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (67)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (68)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (69)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (70)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (71)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (72)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (73)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (74)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (75)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (76)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (77)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (78)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (79)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (80)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (81)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (82)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (83)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (84)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (85)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (86)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (87)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (88)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (89)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (90)
Onze favoriete zuster tatoeages & hun betekenis - Tattoo Masters (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 5962

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.